fbpx

Правни консултации – онлайн или на място

Запознайте се с консултациите, които предлагаме.
Изберете най-подходящата за Вас, както и начина на провеждане. Можете да заявите услугата изцяло онлайн - бързо, лесно и от всяко място.

Правните консултации се провежда от адвокат, специалист в съответната област. Той ще се запознае с Вашите въпроси и ще Ви отговори подробно, на достъпен език. Ако е необходимо, ще Ви даде и допълнителни разяснения на законодателството. Ще получите отговор и на въпросите, които възникнат в хода на консултацията. Когато е приложимо ще получите и ценни практически съвети.

Поставяме акцент върху дистанционните консултации, тъй като вярваме, че всеки има право да получи бърза, адекватна и достъпна правна помощ. Това право не следва да се поставя в зависимост от местоположението и свободното време на човек.

 

Предоставяме различни видове правни консултации, които са персонализирани според специфичните нужди на всеки клиент:

Предимства на дистанционните правни консултации

Достъпност

Можете да заявите и  да получите правна помощ и съдействие своевременно, от всяко място и по всяко време – дома, офиса, от чужбина. Можете да направите поръчката си в удобно за Вас време.

Спестяване на разходи

Не е необходимо да отсъствате от работа, да отлагате работни или лични ангажименти, нито да заплащате пътни разноски, за да посетите кантората ни.

Спестяване на време

Не се налага да чакате за свободен час за среща, не губите време в пътуване до кантората, не е небходимо да ни посещавате допълнително, за да ни предоставите документи, не се тревожите за паркиране.

Качество

Качеството на предоставената правна услуга е абсолютно същото в сравнение с конвенционалния начин на консултиране - ще получите подробен отговор на запитването си от адвокат, специалист в конкретната област на правото

Нашите услуги

Изберете най-подходящата за Вашия казус

Обща онлайн консултация

80лв

Предоставяме обобщен отговор по Ваше запитване, съгласно приложимите правни норми, в области на правото като семейно, наследствено, облигационно и др., за които не предлагаме специализирана консултация.


Получавате

 • изчерпателни отговори
 • ценни практически съвети

Консултация за недвижим имот

120лв

Специализирана консултация, при която във Вашето запитване се съдържа въпрос, свързан с недвижим имот.


Получавате

 • отговор на всички поставени въпроси свързани с недвижим имот
 • преглед на документи касаещи имота/казуса
 • анализ на правния статут на имота
 • ценни практически съвети

Консултация по данъчно право

150лв

Специализирана консултация, при която във Вашето запитване се съдържа въпрос, свързан с данъчното облагане или осигуряването.


Получавате

 • отговор на всички поставени въпроси свързани с данъчното право
 • съобразяване на спецификите на извършваната дейност
 • съобразяване на актуалната съдебна практика
 • ценни практически съвети по казуса

Консултация по договор

300лв

Специализирана консултация по преглед и анализ на договор или отделни негови клаузи, съобразно Вашето запитване.


Получавате

 • преглед и детайлен анализ на представения договор
 • установяване на празноти и неясноти
 • тълкуване и разяснение на практическото приложение на клаузите
 • мнение и предложения за извършване на допълнения и корекции
 • отговор на всички поставени въпроси

Изготвяне на правно становище

300лв

Специализирана консултация, изискваща задълбочено изследване и анализ на правни норми, за предоставянето на отговор на комплексен въпрос от различни клонове на правото. 


Получавате

 • преглед и детайлен анализ на представените документи
 • изготвяне на подробно писмено становище
 • мнение и предложения за коригиране/допълване на съдържанието на документи
 • практически насоки и съвети с оглед на конкретния проблем

Консултация на място в кантората

Ако предпочитате личния контакт, можете да запишете удобен ден и час за среща с адвокат. Най-често такива срещи са необходими при консултиране по лични въпроси, които предполагат конфиденциалност, както и при правни консултации по казуси, изискващи преглед на множество документи. Консултациите се провеждат от 10.00 до 17.00 часа от понеделник до четвъртък.

Как да заявите консултация

Необходимо  е да се свържете с кантората ни предварително и да опишете накратко въпросите, по които желаете да получите правна консултация. Тази предварителна информация ни е необходима, за да Ви запишем час с адвокат, специалист в съответната област.

Стойността на консултацията на място е +25% от цената за устна онлайн консултация /Skype, Whatsapp, Viber или телефон/ от съответната категория.

Запишете час за консултация


Не се колебайте да ни пишете или да се свържете с нас по един от посочените във формата за контакти начини.

Ще получите бърз отговор от нашия екип, първоначална консултация относно възможностите да Ви съдействаме и информация за документите, които е необходимо да ни предоставите.


Свържете се с нас

Често задавани въпроси

Кой провежда онлайн консултациите?

Онлайн консултациите се провеждат от адвокат, специалист в съответната област. При заявяването им наш сътрудник ги разпределя по компетентност и съобразно моментната натовареност на екипа ни. При необходимост от допълнителна информация по казуса, адвокатът ще се свърже с Вас.

Защо онлайн консултациите са с по-ниска цена?

Цената на онлайн консултациите е по-ниска, тъй като чрез провеждането им се спестява време, както на клиента, така и на адвоката. Качеството на консултациите, проведени на място в кантората не се отличава от качеството на онлайн консултациите.

Как да ни изпратите документи за преглед?

При попълване на формата за поръчка можете да изпратите документ, свързан с Вашия казус, като използвате бутона "Добави файл".

Ако желаете да изпратите повече от един документ, можете да го направите в отговор на имейла за потвърждение на поръчката.

Достъп до документи

Можете да ни предоставите достъп до относимите документи и като ни изпратите линк към виртуален диск, на който са качени. Поставете линка при попълване на формата за поръчка в полето "Бележки към поръчката". Можете да го изпратите и на имейл office@pravenkonsultant.com, в Мessenger на нашата ФБ страница, на Skype: lege.advisory, на Whatsapp или Viber към телефон 0878 247 527.

Документите ще бъдат прегледани и обсъдени с Вас от адвоката, който Ви консултира.

Къде и как да опишете въпросите си?

Във формата за поръчка, в полето "Опишете темата на консултацията и Вашите въпроси".

Проблемът и въпросите към него можете да ни изпратите и в отговор на имейла за успешна поръчка.

В случай, че не знаете как да изложите проблема си, свържете се нас. Наш сътрудник ще Ви съдейства.

Благодарение на консултанта г-н Любен Димитров, успях предварително да разбера, че за имота, който исках да купя, има заведено дело, което още не беше вписано. Спасих се от плащане на капаро, което сигурно нямаше да мога да си върна, ако бях платил. Благодаря за навременната помощ.

Ю. Димитров

Имах немалко въпроси относно проблем при инвестиране и получих много конкретни и насочващи към решаването му отговори. Огромно благодаря

Катя

Изключително съм доволна от професионализма, доброто отношение и съпричастността, проявени към моя казус!

Т.Радева

Идеалното място за вашите правни въпроси! Имам свой бизнес и често ми се появяват разни чуденки, cвързвам се с тях вече за трети път, не ми се налага да чакам, винаги реагират светкавично и са изрядни в отговорите си.

доволен клиент

Отдавам апартамента си под наем и от години използвах проект на договор, който намерих в интернет, докато не възникна проблем с едни от наемателите. Адвокатът ми обясни кои клаузи от договора ми са незаконосъобразни и как да се справя с възникналия проблем. Съветвам всички да ползват услугите на специалисти за подготовка на договори!

Ивайло

Свържете се с нас

error: Съдържанието е защитено!