fbpx

Консултациите, които предлагаме – изберете най-подходящата за Вас

Правните консултации позволяват на клиентите ни да получат бърз и конкретен отговор на правен въпрос, както и разяснение на действащото законодателство във връзка с конкретен спор.

Правната консултация се провежда с адвокат специалист в съответната област на правото. Той ще се запознае с Вашите въпроси и ще Ви отговори. Ако е необходимо, ще Ви даде и допълнителни разяснения на законодателството и правни съвети.

Поставяме акцент върху дистанционните консултации, тъй като вярваме, че всеки има право да получи бърза, адекватна и достъпна правна помощ, независимо от това, къде се намира, с какъв времеви и финансов ресурс разполага.

 

Предлагаме няколко различни възможности за консултация, съобразени със специфичните нужди на всеки клиент:

Предимства на онлайн консултирането

Достъпност

Можете да заявите и  да получите правна помощ и съдействие своевременно, от всяко място и по всяко време – дома, офиса, от чужбина. Можете да направите поръчката си в удобно за Вас време.

Спестяване на разходи

Не е необходимо да отсъствате от работа, да отлагате работни или лични ангажименти, нито да заплащате пътни разноски, за да посетите кантората ни.

Спестяване на време

Не се налага да чакате за свободен час за среща, не губите време в пътуване до кантората, не е небходимо да ни посещавате допълнително, за да ни предоставите документи, не се тревожите за паркиране.

Качество

Качеството на предоставената правна услуга е абсолютно същото в сравнение с конвенционалния начин на консултиране - ще получите подробен отговор на запитването си от адвокат, специалист в конкретната област на правото

Нашите услуги

Изберете най-подходящата за Вашия казус

Обща онлайн консултация

80лв

Предоставяме обобщен отговор по Ваше запитване, съгласно приложимите правни норми, в области на правото като семейно, наследствено, облигационно и др., за които не предлагаме специализирана консултация.


Получавате

 • изчерпателни отговори
 • ценни практически съвети

Консултация за недвижим имот

120лв

Специализирана консултация, при която във Вашето запитване се съдържа въпрос, свързан с недвижим имот.


Получавате

 • отговор на всички поставени въпроси свързани с недвижим имот
 • преглед на документи касаещи имота/казуса
 • анализ на правния статут на имота
 • ценни практически съвети

Консултация по данъчно право

150лв

Специализирана консултация, при която във Вашето запитване се съдържа въпрос, свързан с данъчното облагане или осигуряването.


Получавате

 • отговор на всички поставени въпроси свързани с данъчното право
 • съобразяване на спецификите на извършваната дейност
 • съобразяване на актуалната съдебна практика
 • ценни практически съвети по казуса

Консултация по договор

300лв

Специализирана консултация по преглед и анализ на договор или отделни негови клаузи, съобразно Вашето запитване.


Получавате

 • преглед и детайлен анализ на представения договор
 • установяване на празноти и неясноти
 • тълкуване и разяснение на практическото приложение на клаузите
 • мнение и предложения за извършване на допълнения и корекции
 • отговор на всички поставени въпроси

Изготвяне на правно становище

300лв

Специализирана консултация, изискваща задълбочено изследване и анализ на правни норми, за предоставянето на отговор на комплексен въпрос от различни клонове на правото. 


Получавате

 • преглед и детайлен анализ на представените документи
 • изготвяне на подробно писмено становище
 • мнение и предложения за коригиране/допълване на съдържанието на документи
 • практически насоки и съвети с оглед на конкретния проблем

Консултация на място в кантората

Ако въпреки възможността за заявяване на дистанционна консултация предпочитате личните срещи, кантората ни предоставя възможност, да запишете удобен ден и час за среща с адвокат. Обичайно такива срещи са необходими при консултиране по лични въпроси, които предполагат конфиденциалност, при правни консултации по казуси, изискващи преглед на множество документи или при желание от страна на клиента да се срещне лично с адвокат. Консултациите се провеждат от 10.00 до 17.00 часа от понеделник до четвъртък.

Необходимо  е да се свържете с кантората ни предварително и да опишете накратко въпросите, по които желаете да получите правна консултация. Тази предварителна информация ни е необходима, за да Ви запишем час с адвокат, специалист в съответната област.

Стойността на консултацията на място е +25% от цената за устна онлайн консултация /Skype, Whatsapp, Viber или телефон/ от съответната категория: обща правна консултация, консултация за недвижим имот, консултация по данъчно право и консултация по договор.

Запишете час за консултация


Не се колебайте да ни пишете или да се свържете с нас по един от посочените във формата за контакти начини.

Ще получите бърз отговор от нашия екип, първоначална консултация относно възможностите да Ви съдействаме и информация за документите, които е необходимо да ни предоставите.


Свържете се с нас

Често задавани въпроси

Кой провежда онлайн консултациите?

Онлайн консултациите се провеждат от адвокат, специалист в съответната област. При заявяването им наш сътрудник ги разпределя по компетентност и съобразно моментната натовареност на екипа ни. При необходимост от допълнителна информация по казуса, адвокатът ще се свърже с Вас.

Защо онлайн консултациите са с по-ниска цена?

Цената на онлайн консултациите е по-ниска, тъй като чрез провеждането им се спестява време, както на клиента, така и на адвоката. Качеството на консултациите, проведени на място в кантората не се отличава от качеството на онлайн консултациите.

Как да ни изпратите документи за преглед?

При попълване на формата за поръчка можете да изпратите документ, свързан с Вашия казус, като използвате бутона "Добави файл".

В случай, че желаете да изпратите повече от един документ, можете да го направите в  отговор на имейла за потвърждение на поръчката.

Можете да ни предоставите достъп до относимите документи и като ни изпратите линк към виртуален диск, на който те са качени по един от следните начини: при попълване на формата за поръчка в полето "Бележки към поръчката", на имейл office@pravenkonsultant.com, в Мessenger на нашата ФБ страница, на Skype: lege.advisory, на Whatsapp или Viber към телефон 0878 247 527.

Документите ще бъдат прегледани и обсъдени с Вас от адвоката, който Ви консултира.

Къде и как да опишете въпросите си?

Във формата за поръчка имате възможност да опишете Вашия казус като използвате полето "Опишете темата на консултацията и Вашите въпроси".

В случай, че казусът е дълъг и Ви затруднява да го опишете при попълване на формата за поръчка, можете да го изпратите в отговор на имейла за успешна поръчка или като описание в отделен файл, който можете да прикачите към формата за поръчка.

В случай, че не знаете как да изложите проблема си, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да уточните въпросите си и относимите факти.

Благодарение на консултанта г-н Любен Димитров, успях предварително да разбера, че за имота, който исках да купя, има заведено дело, което още не беше вписано. Спасих се от плащане на капаро, което сигурно нямаше да мога да си върна, ако бях платил. Благодаря за навременната помощ.

Ю. Димитров

Имах немалко въпроси относно проблем при инвестиране и получих много конкретни и насочващи към решаването му отговори. Огромно благодаря

Катя

Изключително съм доволна от професионализма, доброто отношение и съпричастността, проявени към моя казус!

Т.Радева

Идеалното място за вашите правни въпроси! Имам свой бизнес и често ми се появяват разни чуденки, cвързвам се с тях вече за трети път, не ми се налага да чакам, винаги реагират светкавично и са изрядни в отговорите си.

доволен клиент

Отдавам апартамента си под наем и от години използвах проект на договор, който намерих в интернет, докато не възникна проблем с едни от наемателите. Адвокатът ми обясни кои клаузи от договора ми са незаконосъобразни и как да се справя с възникналия проблем. Съветвам всички да ползват услугите на специалисти за подготовка на договори!

Ивайло

Свържете се с нас