Правна консултация с адвокат на място в кантората

ПРАВНИТЕ КОНСУЛТАЦИИ позволяват на клиентите ни да получат бърз и конкретен отговор на правен въпрос, както и разяснение на действащото законодателство във връзка с конкретен спор.

Кантората ни предоставя на клиентите си възможност, при желание от тяхна страна, да запишат удобен ден и час за среща с адвокат. Обичайно такива срещи са необходими при консултиране по лични въпроси, които предполагат конфиденциалност, при правни консултации по казуси, изискващи преглед на множество документи или при желание от страна на клиента да се срещне лично с адвокат. Консултациите се записват от 10.00 до 17.00 часа в рамките на работната седмица. Необходимо  е да се свържете с кантората ни предварително и да опишете накратко въпросите, по които желаете да получите правна консултация. Тази предварителна информация ни е необходима, за да Ви запишем час с адвокат, специалист в съответната област.

За повече информация или за записване на час за консултация свържете се с нас чрез бутоните за бърза връзка в дясно на страницата или използвайте формата ни за „Контакти“.

Харесайте нашата Facebook страница

ИМАТЕ ВЪПРОС?

Свържете се с нас за въпроси относно:

• Избора на подходяща за Вас услуга
• Съдействие при онлайн заявяването на услугите